Bild
Nästa artikel
Dethleffs lanserar skandinav

Dethleffs lanserar skandinav

NYHETER

På CMT2015 kommer Dethleffs att premiärvisa sin specialmodell Trend ST. Den delintegrerade bilen har inredning i "skandinavisk stil" i ljusa färger med starka färginslag.

Det som särskiljer specialversionen Dethleffs Trend ST är den modernt vita inredningen med starkare färginslag i grönt eller turkos, en inredningstyp som vi sett ytterligare ett par exempel på det senaste året. Färgen återkommer dessutom i bilens lackering tillsammans med 15-tums aluminiumfälgar, svart kylargrill och LED-belysning för dagsljusbruk.

Inuti hittar vi airbag för passageraren, farthållare, klimatanläggning för förarplatsen, förberedd för multimediaanläggning, myggnät i entredörren och så har den eluppvärmda backspeglar och uppvärmd gråvattentank.

Den har 130 hästkrafters motor som standard och en längd på knappa sju meter. I fyrapersonersutförandet ska totalvikten klara sig under 3,5 tonsgränsen.

Taggar: Nyheter, Dethleffs
Dethleffs lanserar skandinav
Dethleffs lanserar skandinav
Dethleffs lanserar skandinav

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.