Nästa artikel
Elnagh 2018 för svenskt klimat
NYHETER

Elnagh 2018 för svenskt klimat

Publicerad 6 juli 2017 (uppdaterad 7 juli 2017)
Den helintegrerade husbilen Elnagh I-Loft 531 är ny för 2018 och den har skräddarsytts för den svenska marknaden. Vinterisolerad, låga långbäddar och badrummet längst bak. Se vårt bildspel!
Elnagh väljer inför modellåret 2018 att satsa på en helt ny helintegrerad husbil som heter Elnagh I-Loft 531. Det italienska märket har haft stor framgång i Sverige det senaste året och nu kommer alltså en bil specialanpassad enligt nordiska önskemål. 

- Vi har utvecklat en husbil utifrån vad svenska kunder önskar och det inkluderar allt ifrån planlösning och förvaringsutrymmen till ett effektivt värmesystem. Vi har jobbat utifrån en tydlig kravlista och resultatet har blivit otroligt bra. nu har vi en husbil som interiört både är vacker och smart, säger Mats Svensson vid Elnagh Sverige.

I-Loft har fått isolerade tankar och ledningar och värmesystemet från Alde kan väljas som tillval. Tak, väggar och golvsystem med slutna celler ska ge en bättre isolering och skydda mot fukt- och rötskador.

- Det finns fortfarande husbilar som byggs med träreglar i tak, väggar och golv. Vi tycker att det känns väldigt bra att leverera husbilar som inte riskerar den typen av skador som trä i konstruktionen kan leda till, säger Mats Svensson.

Elnagh I-Loft 531:
Standardmotor: Fiat Ducato 130 hk (150 hk & 180 hk som tillval)
Standardtotalvikter: 3500 kg och 3650 kg (upp till 4400 kg tillval)
Bältade sittplatser: 4
Sovplatser: 4
Standardvärme: Webasto EVO 55, 5,5 kw dieselpanna (Alde vattenburen värme som tillval)

 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.