Bild
Nästa artikel

Försäkring mot otur

NYHETER

Solid Försäkringar har lagt till tanka fel och bilnyckelförsäkring till sin vägassistansförsäkring. Försäkringen kan tecknas ovsett fordonets körsträcka eller ålder.

Den dagen du plötsligt får du motorstopp, punktering eller bensinen tar slut är en assistansförsäkring guld värd. För oavsett var man ska åka så är det alltid fel tidpunkt att bli stående vid vägen.

Vägassistansen gäller dygnet runt och i hela Europa. Allt du behöver göra i en nödsituation är att ringa ett samtal och du får hjälp på plats eller bärgning till närmsta verkstad. Du slipper bli stående längs vägkanten och försäkringsbolaget tar hand om det praktiska.

Du kan teckna försäkringen oavsett hur gammal din bil är eller hur långt den har gått. Det finns två olika omfattningar att välja på det grundläggande Bas-paketet eller ett mer omfattande Premium-paket.

Mer information om Solid försäkringars produkt hittar du här.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.