Husbil och text ci, knaus, roller team, Weinsberg
Nästa artikel
Knaus, Weinsberg, CI och Roller Team får nya återförsäljare
Nyheter

Knaus, Weinsberg, CI och Roller Team får nya återförsäljare

Publicerad 27 juni 2022 (uppdaterad 5 februari 2023)
Husbil och text ci, knaus, roller team, Weinsberg
Bergholm Försäljning får nya återförsäljare i Mälardalen för sina varumärken.
Här kan du köpa Knaus, Weinsberg, CI och Roller Team för modellåret 2023.

Nu blir fler märken på husbilar och husvagnar tillgängliga för de som besöker återförsäljare i Eskilstuna, Västerås, Södertälje samt Haninge utanför Stockholm.

Det tack vare att importören Bergholm Försäljning utökar antalet återförsäljare för sina varumärken.

– Vi är otroligt stolta och glada över att vi nu har knutit till oss tre så kända och välmeriterade företag i just Stockholm-Mälardalen, säger Lars Bergholm, vd på Bergholm Försäljning i Kristinehamn.

Det handlar om CI, Roller Team, Knaus och Weinsberg, som kommer att finnas hos följande återförsäljare från och med modellåret 2023:
 

  • Caravan Eskilstuna utökar med husbilar och husvagnar från Knaus och Weinsberg. Företaget har funnits sedan 1969 och är en fullserviceanläggning utanför Eskilstuna.
  • Caravanhallen, som finns i Haninge och Södertälje. De kommer att sälja husbilar från Knaus och Weinsberg. Caravanhallen startades för över 60 år sedan och har i dag drygt 30 anställda.
  • Nyströms bilar i Västerås kommer att ta in Weinsberg husvagnar och CI och Roller Team husbilar. Nyströms är ett familjeföretag som funnits sedan sent 60-tal, en fullserviceanläggning med 30-talet anställda.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.