Mc Louis årsmodell 2018

Nästa artikel
McLouis med fransk bädd
NYHETER

McLouis med fransk bädd

Publicerad 6 juli 2017 (uppdaterad 29 januari 2018)

Mc Louis årsmodell 2018

Under pressvisningen hos McLouis i Italien gick vi husesyn i 2018-års McLouis Mc4-33 med fransk bäddlösning, alltså sidoplacerade dubbelsäng. En planlösning som ger en relativt luftig bodel. Dessutom har den taksäng om extra sovplats behövs.
Den halvintegrerade serien från McLouis med namnet Mc4 har alltid varit populär i Sverige. Däremot är den franska bäddlösningen rätt ovanlig på nysålda husbilar här hemma. De är dock desto populärare i södra Europa och då särskilt i Frankrike, därav namnet "fransk bädd". 

Mc4 -33 Diamond har en exklusiv känsla invändigt tack vare luckor och skåp i vit pianolack samt inslag av skinn i sofforna. Förutom den franska bädden längst bak finns även en nedfällbar taksäng ovanför sittgruppen. En sittgrupp som omger ett ställbart pelarbord.

Vidare har bilen ett traditionellt hörnkök med trelågig spis och en kromblänkande diskho. Längst in i köksbänkens hörn finns också ett hål där en hink passar bra, till exempel för salladsrester och liknande. Kyl med separat frysfack är uppskattat och ovanför den finns det utfällbara tv-stativet. 

Längre bak i sovrummet finns garderob plus överskåp och förvaring under dubbelsängen. Badrummet består av en separat duschdel och toaletten har placerats längre fram i den torra delen av badrummet så att man slipper plaska genom duschkabinen när man ska uträtta sina behov.

Utvändigt har bilen uppdaterats med fräschare dekaler som ser modernare ut jämfört med tidigare. Mc-4 33 har en liten lastlucka på ena sidan och cykelställ finns till bakväggen. 

Se bildspel för fler bilder.
 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.