Bild
Nästa artikel
Niesmann+Bischoff nu hos Forsbergs

Niesmann+Bischoff nu hos Forsbergs

NYHETER

När nu nyfabrikaten som importerades via MLG får nya säljorganisationer blev det idag officiellt att Forsbergs blir exklusiv återförsäljare av Niesmann+Bischoff.

- Vi är glada och stolta att nu vara exklusiva återförsäljare till Niesmann Bischoff. Deras snygga premiumhusbilar passar bra in i Forsbergs produktportfölj, säger Christian Forsberg delägare

Det blir smygstart redan våren/sommaren 2015 med modellen Arto som nu finns på alla Forsbergs centers. Den stora premiären blir dock på Elmiamässan i september då Forsbergs kommer visa ett brett sortiment av både Arto och Flair.

Vi har tidigare skrivit om Niesmanns modell Arto som nyligen fick utmärkelsen i det internationellt erkända designpriset RED DOT AWARD 2014. Niesmann är en av de stora leverantörerna av exklusiva husbilar. Deras huvudkontor och fabrik ligger i Polch i delstaten Rheinland-Pfalz och sysselsätter för närvarande 170 personer. Årligen tillverkas cirka 400 lyxmodeller i Arto- och Flair-serien. 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.