Bild
Nästa artikel
Laika Kreos 7012
Laika Kreos 7012

Nya Laika Kreos 7012

Nyheter

Laika sträcker ut sin största bil med femtio centimeter så det saknas bara några centimeter till åtta meter jämt. I bilen finns lite nya grepp och idéer, en del är riktigt bra.

Laika har två modeller i sin Kreos 7000-serie, 7009 har långbäddar och den 7012 vi visar här har queenbed, eller drottningsäng om man så vill. Till 2018 har bilen växt på längden och även belysningen har omarbetats. Nu är det indirekt ljus som gäller i möjligaste mån. Tanken är att de boende i bilen inte ska bli bländande utan vaggas in i ett lugnt och lyxigt välmående med hjälp av indirekt belysning.

De är inte helt fel ute, i en så pass begränsad yta som en husbil så behövs inte så mycket ljus för att det ska fungera rent praktiskt. För att man ska se vad man gör alltså. Man har även satsat på att ljuset ska vara behagligt för ögat genom att välja en varmare och gulare ton då många LED-lampor har en tendens att vara ”bländande”. Nu finns det för all del även vanliga lampor i bilen när det behövs starkare belysning.
 
Laika har många smarta och praktiska lösningar i sina bilar. En som vi känner igen från tidigare år, är den löstagbara garderoben som kan placeras på olika ställen. I denna bil är den placerad i garaget och nås utifrån. Något som är nytt för i år är att det går att montera hyllplan i duschen. Allt det här och mycket mer kan du se i bildspelet!
 
Taggar: Nyheter, Laika

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.