Bild
Nästa artikel
Nyheter från Adria

Nyheter från Adria

Nolia 2014

I år är det 50 år sedan Adria introducerade sina första husvagnar och Sverige var ett av de första länderna där märket introducerades. På Stora Nolia i Piteå visas flera av nästa års nyheter upp i Adrias monter.

Slovenska Adria firar 50-årsjubileum i år och i deras monter fanns en del nyheter både bland husbilar och husvagnar. Bland annat en ny Altea som hade världspremiär men den får vi inte visa på bild förrän mässan i Düsseldorf går av stapeln. Vill du se denna vagnnyhet före de flesta andra rekommenderas alltså ett besök på Stora Nolia i Piteå.
Annars gillar vi nya Adria Adora med sitt läckra takfönster längst fram.
På husbilssidan har Matrix Plus M670 SBC fått 6 cm högre tak baktill ovanför långbäddarna. Det ger bättre sitthöjd i de höga sängarna. Samtidigt har bulan ovanför taksängen sänkts två centimeter. Även Matrix på Renaultchassi visas på Stora Nolia i Piteå fram till 10 augusti. Mer från Adria kan du se i kommande nummer av Husbil & Husvagn.

Taggar: Nyheter, Adria

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.