Bild
Nästa artikel
NYHETER

Nytt alltime-high på sajten

Publicerad 7 juli 2017 (uppdaterad 7 juli 2017)
Allt fler besöker oss på nätet men visst blir vi stolta när vi återigen passerar tidigare rekord. Detta hände i tisdags, trots att det är semestertider. Vi tackar alla våra trogna läsare!
Självklart satsar vi vidare på att ha ett aktivt och spännande nyhetsflöde. Du som läser vår hemsida regelbundet ska förstås vara bland de första att ta del av det som berör husvagnar och husbilar och vi strävar efter att du i stort sett alltid ska mötas av något nytt när du besöker oss!

Just nu presenteras många modeller från de olika tillverkarna och vi bjuder på så många bildspel som möjligt eftersom Husbil & Husvagn av leverantörerna ses som en viktig mediaaktör på den svenska marknaden.

Om ett par månader är det dags för Husvagn Husbil, mässan på Elmia med andra ord, där du kan vara med att utse årets ställplats och har du inte nominerat din favorit är det i sista minuten nu. Då vet vi även med säkerhet vilka modeller som kommer och priserna på det svenska modellutbudet. För dig som ska köpa ny husbil eller husvagn kan det förstås vara bra att redan innan dess ha god insikt om nyheterna och har du bekanta som vill börja uppleva husbilslivet har vi satt ihop en webbkurs om det som är viktigt att tänka på.

Prenumererar du ännu inte på vårt nyhetsbrev ska du förstås börja göra det, då riskerar du inte att missa att vara uppdaterad! Glöm inte heller att prenumerera på tidningen!

Vi önskar alla en fortsatt trevlig semester och hoppas ni trots detta fortsätter besöka oss! 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.