Nästa artikel
Persbrandts Golden Dream till salu
Nyheter

Persbrandts Golden Dream till salu

Publicerad 2024-01-28 07:00 (uppdaterad 2024-01-29 10:37)
Den som vill bo lyxigt på resan och vräka sig i samma säng som Mikael Persbrandt har nu chansen. Den Golden Dream på MB Actros som tidigare tillhörde den kände skådespelaren är till salu.

Just nu är Mikael Persbrandt aktuell på vita duken med filmen om Sveriges mest kände diplomat, Hammarsköld – och för att den lyxiga liner som han en gång ägde är till salu. 

Den motorintresserade skådespelaren skaffade husbilen för att kunna bo riktigt bekvämt under en inspelning i Danmark för några år sedan.

– Nämen det här är fina grejer. Jag njuter ju av sådant här, sade han när han visade upp linern i ett avsnitt av Biltokig på Youtube.

Nu kan alltså den som har 6 795 000 kronor över bli ägare till just denna Golden Dream på MB Actros som mäter 12 meter, väger 18,9 ton och har plats för en bil i garaget. I priset ingår även vinterdäck, enligt Lidköpings husbilars annons.

Andra finesser är två slide outs, diskmaskin och tvättmaskin. Färskvattentanken rymmer 700 liter vatten, gråvattentanken lika mycket och latrinen 200 liter. Totalt finns sängplatser för fem personer.

Totalvikten för fordonet är 26 ton, vilket innebär att det går att lasta 7 ton – och för att dra kunna dra allt detta har bilen en motor på 510 hk.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.