Nästa artikel
Plåtis med slide out
NYHETER

Plåtis med slide out

Publicerad 11 juli 2017 (uppdaterad 11 juli 2017)
Vi sprang på en spännande prototyp när vi besökte Reimo i Tyskland. En MB Sprinter plåtis med slide out i aktern. Husbilen har arbetsnamnet Star och här bjuder vi på ett bildspel.
Bilderna på Reimo Star föreställer en prototyp som inte är klar till försäljning ännu vilket syns på vissa detaljer. Själva konceptet är dock intressant att skåda i vilket fall. Tack vare den utdragbara "sovlådan" ryms dubbelsängen i bilens längdriktning. För övrigt har denna bil ett traditionellt kök med tvålågig spis och liten kyl. Badrummet är kompakt med dusch/handfat/toa i samma utrymme.

Sittgruppen består i denna bil av fyra fåtöljer som man sitter bekvämt i vid färd, istället för en traditionell bakre soffa. Det går även att ta ut en eller båda bakre stolarna för att få extra mycket utrymme. Standardmodellen av Star har ingen slide out utan den kommer att vara ett tillval. Star i standardutförande, utan slide out, är mer traditionell med tvärställd säng vilken kan fällas upp för att få ett större lastutrymme. Se bildspel!

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.