Nästa artikel
Pössl ställer inte ut på Caravan Salon
NYHETER

Pössl ställer inte ut på Caravan Salon

Publicerad 13 maj 2020 (uppdaterad 13 maj 2020)
Ytterligare en tillverkare av husbilar drar sig ur mässan Caravan Salon i Düsseldorf. Så sent som i fredags meddelade även Erwin Hymer Group att de inte avser att ställa upp på någon mer mässa under 2020.

Mässan Caravan Salon i Düsseldorf var planerad att starta de sista dagarna i augusti men då Tyskland har en regel om att fler än tusen personer inte får samlas före 1 september valde mässledningen att senarelägga mässan med en vecka vilket gör att den krockar med Elmia. I fredags meddelade Erwin Hymer Group att de trots mötet mellan mässledning och utställare där det beslöts att hålla mässan men senarelägga den väljer att inte ställa ut något av sina fabrikat innebär det ett stort avbräck, EHG:s planerade utställningsyta var tre hallar.

Pössl, med sina fabrikat Clever, Globecar, Pössl och Roadcar, menar att situationen när Caravan ska hållas i september inte går att bedöma i dagsläget och att de inte kan ta det ansvar som följer av deltagandet. Om restriktionerna för hygien och social distansering kvarstår blir det svårt att genomföra en meningsfull mässa, vilket i grunden är samma motivering som Erwin Hymer Group har angett. Även Pössl kommer enligt nuvarande planer att visa upp sina nyheter i sitt återförsäljarnät samt de digitala plattformar de disponerar.

Reklamfilmen från Pössl visar tillverkningen när de bygger en plåtis på en Fiat Ducato. 

facebooksidan som tillhör Pössl hittar du deras information (tyska).

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.