Bild
Nästa artikel
Pris till Adria Compact SLS

Pris till Adria Compact SLS

NYHETER

Adria tilldelades "European innovation award" på mässan CMT i Stuttgart 2016 för sin lösning med slide-out på ett innovativt sätt.

Slide-out är ingen nyhet men inte tidigare har det använts på en vanlig husbil på det sätt som Adria börjar göra med den serieproducerade modellen Compact SLS.

Compact SLS är designad som den mest kompakta och kortaste husvagnen med långbäddar. Genom det utskjutbara bakpartiet blev det möjligt att bygga en knappt sex meter lång husbil (599 centimeter) med komfortabel plats för långbäddar. Karossens bredd är 212 cm. Kategorin avser husbilar i prisgruppen 50 000 €.

Hela konstruktionen har utvecklats i samarbete med Digital Design Solution från Köln (Tyskland) och med den starka bodelen erbjuder konstruktionen såväl värmeisolering och tätningar som motsvarar den övriga karossen.

Vad är European Innovation Award?

Husbil & Husvagns chefredaktör Jimmie Öbom ingår i juryn för European Innovation Award där chefredaktörer från utvalda campingtidningar i Europa deltar.

Taggar: Nyheter, Adria

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.