Bild
Nästa artikel
SFVF lanserar helt ny digital servicebok

SFVF lanserar helt ny digital servicebok

NYHETER

Förutom fordonsägare kommer även samtliga verkstäder och fordonshandlare på den svenska marknaden ges möjlighet att få tillgång till ett fordons servicehistorik genom lanseringen av en ny och säker digital servicebok.

I den digitala serviceboken kan alla servicearbeten lagras oavsett fordonsmärke och årsmodell där tillgången till servicedata är lättillgänglig och helt transparent mot omvärlden. 

Marknaden för service är sedan länge avreglerad, vilket innebär att samtliga verkstäder på den europeiska marknaden har möjlighet att utföra en fackmässig service enligt fordonstillverkarens anvisningar där fordonets nybilsgaranti kvarstår. 

En digital servicebok, som är öppen och lättillgänglig för samtliga verkstäder, leder dessutom till en mer seriös fordonshandel för både konsumenter och fordonshandlare då fordonets servicehistorik och besiktningshistorik är öppen mot omvärlden. Här hittar du deras sevicebok.

– I och med lanseringen av digital servicebok tar SFVF ytterligare steg för att eliminera fusk med mätarställningar, borttappade eller manipulerade serviceböcker och skapar tryggare köp, säger Bo Ericsson, vd för SFVF.

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Robert68
2017-08-11 13:48

Verkar inte fungera med svenska registreringsnummer :-(

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.