Nästa artikel
Skoklosters Husbilar & Husvagnar blir ny Bürstner-återförsäljare
NYHETER

Skoklosters Husbilar & Husvagnar blir ny Bürstner-återförsäljare

Publicerad 29 januari 2021 (uppdaterad 2 februari 2021)
Bürstner får till kommande modellår ännu en väletablerad återförsäljare på den svenska husbilsmarknaden.

Det är Skoklosters Husbilar & Husvagnar med ägaren Daniel Wetzenstein som ansluter sig till Bürstners återförsäljarnät. En smygstart kommer ske redan under denna vår med 2021 års modeller för att till nästa säsong fullt ut fokusera på modellår 2022.

– Vi på Bürstner är extremt glada över det nya samarbetet säger Jörgen Fornander, varumärkesansvarig för Bürstner på den svenska marknaden, och han fortsätter:

– Det känns otroligt kul att få Daniel med personal i vårt Bürstnerteam. De har haft en fantastisk utveckling, och har byggt ett väl etablerat fullserviceföretag, med fokus på nöjda kunder. Deras genuina kunnande och intresse för branschen lovar gott inför framtiden och jag är full av tillförsikt och riktigt glad över kommande års samarbete.

Daniel Wetzenstein tillägger:

– Då Pilotes återförsäljarnät ändrades drastiskt i vårt upptagningsområde så var vi tvungna att hitta och söka efter ett nytt märke som kan passa in med vårt befintliga sortiment. Bürstners breda och innovativa sortiment kommer att passa oss perfekt och var det självklara valet. Det ska bli väldigt kul och spännande att ta in ett nytt varumärke som vi tror på och som är ett av de mest sålda i Sverige under de senaste 30 åren. På lång sikt så tror jag att det här kommer att bli väldigt bra för båda parter. Vi ser verkligen fram emot samarbetet med Bürstner. Den eleganta utvändiga och invändiga design kommer att tilltala våra kunder på ett mycket bra sätt. Nu kan våra kunder dessutom både köpa och serva några av marknadens största varumärken på vår anläggning.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.