Fullutrustade VW Reimo Trio Style är ombyggd av Nordic för 443.976 kr och visas i butik och på mässor.

Nästa artikel
Skräddarsydd van från Nordic och Reimo
2020

Skräddarsydd van från Nordic och Reimo

Publicerad 21 augusti 2019 (uppdaterad 21 augusti 2019)

Fullutrustade VW Reimo Trio Style är ombyggd av Nordic för 443.976 kr och visas i butik och på mässor.

Nordic husbilar i Kristinehamn har inlett ett samarbete med Reimo och bygger campingbilar och vans på beställning. Har du en transportbil, minibuss eller varför inte en vanlig kombi så kan de bygga om den till campingbil.
Fler och fler blir sugna på att testa friheten med mobilt boende och ett sätt att prova på är att bygga om en vanlig bil. Företaget Nordic Husbilar i Kristinehamn är specialister på husbilar och välkända för sina vinteregenskaper. Nu har Nordic inlett ett samarbete med tyska Reimo vars katalog blivit lite av en "bibel" för tyska hembyggen av campingbilar.

Reimos katalog är på 1000 sidor som är fyllda med allsköns tillbehör för alla som gillar vanlife, campingbilar och teknik till egna husbilsbyggen. Nu tar alltså Nordic husbilar beställningar på byggen där de monterar uppställbara tak, takhöjningar, bäddbara säten, färdiga möbelserier, kök och teknik från både Reimo och egen tillverkning.

Ett populärt val är uppfällbart tak som ger ståhöjd till VW California för ca 60.000 kr plus arbete. Men det finns oändliga varianter och prisklasser på byggen.

Så om du har en VW Californa, Ford Transit, Peugeot Partner, Toyota Hiace, Renault Trafic, Opel Vivaro eller varför inte en vanlig Volvo kombi eller Passat så finns faktiskt möjlighet att inreda den för lättare camping.

Du hittar mer information Nordic husbilar 


 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.