Nästa artikel
Snart dags att boka mässcamping på Elmia!
Nyheter

Snart dags att boka mässcamping på Elmia!

Publicerad 2024-02-27 12:15 (uppdaterad 2024-02-27 15:41)
Nedräkningen kan börja.

Om två veckor släpps biljetterna till mässcampingen – till Elmia Husvagn Husbil 2024. Nämare bestämt den 12 mars kl 9:00. Självklart gäller det även biljetterna för den som bara vill besöka mässan, som pågår 11–15 september.

Den som kommer över dagen behöver inte vara rädd för att inte hitta en parkeringsplats: Det finns 6500 platser på mässparkeringen. Dessutom finns 20 ställplatser med 10 ampere el utanför mässan, men de går inte att boka i förväg. Först till kvarn gäller.

Att stå på mässcampingen är en upplevelse i sig och platserna är populära. Det gäller att vara ute i god tid om man vill stå på mässcampingen, åtminstone om man vill stå på område ett, närmast mässan. Område två ligger lite längre bort och är lätt sluttande, men inte så mycket att det inte går att stå med husbil eller husvagn. Där brukar det finnas kvar platser lite längre.

Det går inte att reservera speciella ”tomter” på mässcampingen. De som vill stå intill varandra måste anlända samtidigt, så blir de anvisade platser av Caravan Clubs folk – som är ansvariga för att allt fungerar som det ska.

Mässcampingen öppnar onsdagen 11 september kl 9:00. Sedan är entrén öppen 9:00–21:00 under alla dagar mässan pågår.
 

Tips från Gunilla och Micke Trevik, från populära Youtube-kanalen Våra husbilsresor: Ha mässarmbandet på vänster arm om du är högerhänt.

Den här servicen finns:

Platserna har inte el, men det finns tillgång till vatten, latrintömning och duschar. Med armbandet du får har du tillgång till hela mässan och alla aktiviteter under mässans gång. Ett hett tips är att sätta det runt vänster arm om du är högerhänt och vice versa om du är vänsterhänt, av hygienskäl.

Den här servicen finns inte:

Det finns inte el vid platserna på mässcampingen och det går inte att köpa gasol. 

Det här är tillåtet – och inte:

Kopplade hundar får vara på campingen, men inte inne i mässhallen – om de inte är ledarhundar. Generator och elverk får användas, men inte sena kvällar, nätter och tidiga morgnar.

Det är heller inte tillåtet att elda med kolgrill, däremot med gasolgrill. Man får inte ha markis eller förtält uppställt.

Här kan du boka plats, från och med klockan 9:00 den 12 mars 2024!

Elmia Husvagn Husbil har öppet 11–15 september.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.