Bild
Nästa artikel
Spännande lösningar i Frankia i790 plus

Spännande lösningar i Frankia i790 plus

NYHETER

En helintegrerad husbil med stort garage, stor kyl med frys, u-soffa, långbäddar och queenbed. Sällan har vi sett så många finurliga lösningar i en och samma bil. Missa inte vårt bildspel.

Frankia I 790 plus är en 2018-modell full av innovativa lösningar som gör den extra mångsidig. Den är byggd på Fiat Ducato och har ett dubbelgolv med förvaring och till det ett stort garage med dubbla dörrar. Den ena dörren på akterväggen. Även i bodelen finns det gott om förvaringslösningar lite varstans bakom luckor och lådor.

Andra spännande lösningar som vi noterar är kontakter och USB-uttag inom räckhåll från den stora u-soffan. Ovanför soffan finns en taksäng som är snyggt infälld i taket och fälls ned elektriskt vid läggdags. Längst fram i förarhytten finns bilens andra "sovrum" i form av en långbäddad loftsäng.

Frankia är knappast konservativa när det gäller uppfinningsrikedom och nya lösningar. Tvärtom är de ofta först, åtminstone i premiumklassen. Se bildspelet intill artikeln. 
Taggar: Nyheter, Frankia

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.