Bild
Nästa artikel
Stjärndesigner gick loss på husvagn

Stjärndesigner gick loss på husvagn

Nyheter

Kolla in bildspelet på denna specialdesignade Dethleffs husvagn som ställdes ut på en mässa i Nederländerna. Vitt och svart är trenden som gäller för denna C´trend.

En vanlig kommentar om husvagnar är att de är "så mörka och murriga invändigt". Den saken har en känd designer från Nederländerna, Jan des Bouvrie, jobbat hårt med när en Dethleffs C´trend gjordes om inför Caravaning-Messe i Utrecht i Nederländerna. 

Förutom att husvagnen piffades till både utvändigt och invändigt har Isabella bidragit med ett specialsytt förtält där linjerna går igen. Invändigt har man jobbat med hjälp av speglar och krom förutom de svarta och vita färgerna för att få ljuset att reflekteras i vagnen.

Dels ska ljuset bidra till att vagnen känns rymligare då en husvagn är rätt begränsad utrymmesmässigt. Vidare har Jan des Bouvrie jobbat mycket med avancerad LED-teknik för att få ett behagligt ljus i vagnen. Det uppges också att vagnen kan komma att säljas i Nederländerna.

Vad tycker du om projektet? Se bildspelet här intill och kommentera gärna!

Artikeln ursprungligen publicerad 1 december 2015.

Läs mer om:

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.