Nästa artikel
Svea Husbilar får ny styrelseordförande
Nyheter

Svea Husbilar får ny styrelseordförande

Publicerad 20 december 2023 (uppdaterad 20 december 2023)
Svea Husbilar hämtar ny styrelseordförande från vårt grannland.

Svea Husbilar, husbilsföretaget som är känt för sin begagnathandel, får en ny styrelseordförande.

Det är norske Anders Gadsbøll som tar över ordförandeklubban i Svea Husbilar. Han har tidigare varit vd för husbilskoncernen Telllus, en av de största försäljarna av fritidsfordon i vårt grannland. För en tid sedan skrev vi att de går ihop med konkurrenten Ferda och bildar en jättekoncern efter årsskiftet. Läs mer om det här!

Anders Gadsbøll tillträdde som styrelseordförande redan i före sommaren 2023 och har redan gjort skillnad, enligt John Lönnqvist, grundare av Svea Husbilar.

– Anders är redan en värdefull resurs för att vi ska kunna fortsätta vår tillväxt och stärka vår position som en ledande aktör inom husbilsbranschen samt ta ett starkare grepp om vår eftermarknad, säger han i ett pressmeddelande. 

Den nye styrelseordföranden ser också optimistiskt på framtiden.

– Jag är mycket imponerad av det arbete som Svea Husbilar har gjort hittills och ser stor potential för att ta bolaget till nya höjder, säger Anders Gadsbøll.

Förutom att utveckla den befintliga verksamheten strävar Svea Husbilar efter att hitta ytterligare anläggningar, verkstäder och samarbetspartners, enligt pressmeddelandet.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.