Bo Andersson, företagare som driver Årets station 2017 - Rondellen i Falun AB (OKQ8)

Nästa artikel
Sveriges bästa bensinstation finns i Falun
NYHETER

Sveriges bästa bensinstation finns i Falun

Publicerad 13 november 2017

Bo Andersson, företagare som driver Årets station 2017 - Rondellen i Falun AB (OKQ8)

Svensk Bensinhandel delar varje år sedan 2006 ut priset ”Årets station” och i år har priset tilldelats Rondellen i Falun AB (OKQ8) i Falun.

Priset ges för att lyfta fram ett gott föredöme och visa hur en bensinstation kan utvecklas samt att uppmärksamma allmänheten på hur en modern station drivs för att ge utmärkt service till bil och bilist.

- Bo Andersson, som driver Rondellen i Falun AB, utmärker sig både lokalt och nationellt. Genom en kundnära service utöver det vanliga och ett starkt entreprenörskap driver Bo och hela personalen en av Sveriges mest framgångsrika servicestationer. Bo har varit drivmedelshandlare under decennier och är en uppskattad och känd profil i Falun. Varje kund är en välkommen gäst hos Rondellen i Falun AB och genom att kombinera styrkan i kedjans centrala koncept med lokala inslag har Bo skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet. Så motiveras att just den här bensinstationen får årets pris.

– Det är glädjande att få dela ut priset ”Årets station” till Bo som är en duktig entreprenör och god representant för branschen, säger Robert Dimmlich, VD för Svensk Bensinhandel. 

Prisutdelningsceremoni kommer att ske på stationen, som ligger på Gruvgatan 19 i Falun, fredagen den 17 november, klockan 12.00

I ceremonin deltar representanter från Svensk Bensinhandel, OKQ8 samt representant från kommunen. I samband med prisutdelningen kommer vinnaren att hålla kampanjer och vinnaren får rätten att använda Svensk Bensinhandels varumärke ”Årets station“ fram tills nästkommande års prisutdelning.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.