Bild
Nästa artikel
Vilka modeller av Swift som kommer till den svenska marknaden presenteras nästa vecka
Vilka modeller av Swift som kommer till den svenska marknaden presenteras nästa vecka

Swift kommer till Sverige

NYHETER

Det är nu klart att fabrikatet Swift kommer till Sverige och kommer att säljas av det nystartade företaget Fritidsbilen. Fabrikatet kommer att lanseras på Elmiamässan.

Fritidsbilen.se är geografiskt utspridda över hela landet och inom konceptet Fritidsbilen.se finns bolaget Swift Norden AB som är exklusiv generalagent i Norden för Swift Groups produkter. Swift en av Europas största och äldsta producenter av husbilar och husvagnar. Titta gärna på den artikel vi skrev i januari.

Vilka modeller som kommer till den svenska marknaden kommer enligt uppgift från Fritidsbilen att presenteras i nästa vecka och premiärvisningen sker på Elmiamässan i september.

MECA auktoriserar nu verkstäder i hela Sverige att kunna serva och reparera de husbilar av märket Swift som säljs av franchisetagare till fritidsbilen.se. Lanseringen av MECA:s satsning i husbilsbranschen sker under Elmia-mässan för husvagn och husbil 10-13 september.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.