Bild
Nästa artikel
Tony Ekström blir ny VD för Polar

Tony Ekström blir ny VD för Polar

NYHETER

Efter det att Polar husvagnar före jul tillkännagav att en ny VD skulle tillsättas utan att meddela vem är det nu klart att det blir Tony Ekström som får posten som ny VD för Polar i Dorotea.

Tony, som är hemmavarande i Umeå, kommer närmast från företaget Isringhausen i Umeå som är marknadsledande inom konstruktion och tillverkning av innovativa system för stolar till nyttofordon. Tony Ekström tillträder den 1 februari och ser fram emot att komma igång med arbetet: - Det känns fantastiskt att få vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av en så fin produkt och starkt varumärke som Polar är. För mig står alltid kunden i fokus. Vi ska leverera enligt kundens förväntningar och givetvis gärna överträffa dem om det är möjligt. För att uthålligt kunna leverera en premiumprodukt som Polarvagnen är det viktigt att vi arbetar med ständiga förbättringar och är innovativa och lyhörda för marknadens önskemål. En förutsättning är alltid att personalen är engagerade och trivs på sin arbetsplats, säger Tony Ekström.
Mikael Colebring som är ägare av SoliferPolar AB och Per-Erik Atterwall, styrelseordförande i Polarfabriken, ser mycket positivt på rekryteringen: - Jag är oerhört glad att vi har rekryterat Tony Ekström som ny VD för Polarfabriken i Dorotea. Det har varit utmanande att hitta någon som uppfyller alla krav, men Tony möter förväntningarna med råge. Med erfarenhet av produktion, utveckling och tydligt lönsamhetsansvar i kombination med kvalitetstänk, marknadsintresse och intresse för att vårda och utveckla starka varumärken passar han perfekt som VD för Polar. Dessutom är han Norrlänning och han har ett gediget intresse av husvagnar och campinglivet, vilket vi tycker är extra roligt såklart, säger Per-Erik Atterwall. Polar är Sveriges genom tiderna mest sålda husvagnsmärke. Alla Polars produkter tillverkas i Dorotea vilket är världens nordligaste husvagnsfabrik sedan 1964. Försäljningen sker genom återförsäljare i Sverige, Finland och Norge samt genom importörer i Danmark, Holland, Tyskland och Schweiz.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
bengan
2015-01-16 09:54

Isri gör kanon bra stolar.....men det andra...inväntar bokslutet 2014...jösses

#2
bengan
2015-02-09 20:43

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.