Tumbo husvagnar och husbilar utanför Eskilstuna
Nästa artikel
Tumbo startar våren med mässa
NyhetER

Tumbo startar våren med mässa

Publicerad 9 februari 2022 (uppdaterad 9 februari 2023)
Tumbo husvagnar och husbilar utanför Eskilstuna
För första gången sedan pandemin är det dags för mässa på Tumbo husvagnar och husbilar utanför Eskilstuna.

Ett säkert vårtecken är att Tumbo husvagnar och husbilar bjuder in till mässa. Den här gången pågår Tumbomässan under två helger, närmare bestämt 12–13 mars och 19–20 mars. Allt för att det inte ska bli trängsel i lokalerna.

Det är första gången sedan pandemins utbrott som de har sin mässa. Senast var i början av mars 2020. Den gången hade de närmare 5 000 besökare under två dagar.

"Nu har vi ca 6 500 kvadratmeters utställningsyta. Därför känns det extra roligt att vi nu åter kan bjuda in våra utställare till Tumbomässan i våra stora fina lokaler", skriver de i ett pressmeddelande.

Mässan och parkeringen är gratis för besökare och Tumbo utlovar även korv med bröd och fika. Vi på Husbil & Husvagn finns på plats under den första helgen.

De senaste åren har firman utökat sina lokaler och huserar nu på sammanlagt 12 000 kvadratmeter.

Märkena Tumbo Husvagnar & Husbilar säljer är: Nya husbilar från Dethleffs, Sunlight, Bürstner, Rapido och Malibu. Plåtisar från Dreamer, Rapido, Sunlight Cliff, Bürstner City Car och Malibu Van. Dessutom husvagnar från Hobby och Dethleffs. De säljer även begagnade husbilar och har en verkstad.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.