Bild
Nästa artikel
Uppdaterad Adria Matrix 2015

Uppdaterad Adria Matrix 2015

2015

Nu är det dags för en uppdatering av Adria Matrix inför 2015. Detta samtidigt som Adria firar 50-årsjubileum.

Det finns en rad olika utrustningsnivåer från ingångsnivåns Axessmodeller till Plusmodellerna som har mer utrustning och är byggda på nya Fiat Ducato. Matrix Supreme byggs på nya Renault Master.

Matrix finns i ett antal olika längder och planlösningar med sovplatser för upp till 6 personer, inklusive en nedsänkbar säng fram. Adria uppger att komforten har förbättrats "avsevärt" med en högre och justerbar säng i den bakre sovdelen, fått ett extra förvaringsutrymme under sängen tillsammans med ett större uppvärmt garage.

Förarhytten finns i vit, silver och grå beroende på modell medan bodelen är klassiskt vit. Den helt nya inredningen finns i Forest och Horizont, beroende på vilken modell som valts.

Det nya dubbla tak- och panoramafönstret tillför mer ljus, är integrerat med fönsterfodret och har inbyggd belysning.

Alla Matrixbilar har enligt Adria den största dinetten i sin klass, tekniskt dubbelgolv med uppvärmt utrymme för förvaring.

Beroende på modell finns ett 5:e säte och alla bilarna har fästen till bilbarnstol som tillval.

Axess och Plusmodeller är utrustade med Truma värmesystem medan Suprememodellerna är utrustade med Alde Centralvärme och vattenburen golvvärme i dinetten.

Köket är V - format, har 150 liters kylskåp, 3-lågig spis med täckskiva och i vissa modeller integrerad ugn.

Frontprofilen har reducerats med 20 mm (Axess och Plusmodeller) samtidigt som den bakre takprofilen höjts med 60 mm, vilket skapar mer invändig höjd och utrymme.

Entrédörren är 100 mm bredare och man har satt in ett nytt dubbelt tak- och panoramafönster för mer ljusinsläpp och bättre ventilation.

På mässorna som är på gång lär du få möjlighet att klämma på nyheterna.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.