Bild
Nästa artikel
Vattenfilter till KnausTabbert
Vattenfilter till KnausTabbert
Nya Sky ti Platinum har vattenfilter monterat bakom serviceluckan.
Nya Sky ti Platinum har vattenfilter monterat bakom serviceluckan.

Vattenfilter till KnausTabbert

2020

Från och med årsmodell 2020 får alla husbilar och husvagnar från KnausTabbert vattenfilter som standard. Det ska motverka kalkfläckar och beläggningar i rör och tankar men framförallt göra det tryggare att dricka vattnet på resan.

Många köper flaskvatten för att dricka när man är ute och reser trots att vattnet i många länder går utmärkt att dricka. Andra oroar sig över att vattentanken i husbilen eller husvagnen är smutsig. Detta vill KnausTabbert råda bot på genom att från 2020 förse sina fordon med vattenfilter som standard.

Filtret kommer från tillverkaren BWT som är en förkortning av "Best Water Technology". Företaget som är baserat nära Heidelberg, Tyskland, är specialiserat på vattenrening och filtrering. Det nya filtret ska också motverka kalkavlagringar i exempelvis kaffemaskin, slangar, handfat och toalett förutom att det ska motverka bakterietillväxt i vattentanken.

BWT-filtret kan också eftermonteras i äldre husbilar och husvagnar.
Taggar: Nyheter, Knaus

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.