Bild
Nästa artikel

Restips: Unik utställning av naturfoto

VÄSTMANLAND

Naturfotografen Roger Brendhagen inviger sin utställning den 1 juli då du även kan få lite tips om hur du förbättrar din egen fototeknik. Roger vet eftersom han är såväl Nikonambassadör och WWF-fotograf!

Roger Brendhagen, född 1968 i Oslo men uppvuxen på landet i Hedemarken. Numera bor han i Gammelkroppa i Värmland. Roger har en lång arbetslivserfarenhet som naturfotograf med en rad artiklar och bilder i flertalet tidskrifter. Roger reser mycket och har stora delar av världen som arbetsplats, från Antarktis i söder till Svalbard i norr. Han är även Nikon ambassadör och WWF fotograf och håller många workshops och kurser inom makro- och naturfotografering.

Den 1 juli kl. 16:00 inviger Roger utställningen och kommer då att ge dig en inblick i hans spännande värld,då han visar bilder och berättar om sina resor och expeditioner runt om i världen. Du kommer också att få generella tips och praktiska råd om naturfotografering.

Fotoutställningen är öppen varje dag mellan kl. 10:00 - 17:00 i Vinboden på Grythyttans Gästgivaregård.

Var?

Grythyttan ligger efter väg 244 som du kör norrut vid Örebro.

GPS: N59°42'20", E14°32'18"

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.