Nästa artikel
Står skorna och luktar i husbilen?
PRYLAR

Står skorna och luktar i husbilen?

Publicerad 12 juni 2015 (uppdaterad 12 juni 2015)
Sura skor som ställs in i husbilen över natten är inget trevligt alls. SmellWell är en ny produkt råder bot på problemet genom att angripa orsaken till att skorna luktar illa, inte en parfym för att dölja lukten.

SmellWell är ett helt nytt sätt att få bort dålig lukt från skor, inte bara ett sätt att dölja odören utan produkten tar bort orsaken till problemet. Innehållet i påsarna absorberar fukten och neutraliserar PH-balansen vilket skapar en ogynnsam miljö för bakterierna. Resultatet efter en till ett par dagars användning är att bakterierna minskar markant och med det även lukten som istället ersätts av en fräsch doft.

- Illaluktande skor kan vara ett genant problem, inte minst för tonåringar, säger Ammi Schaffler VD på SmellWell. Jag har talat med flera tonårsföräldrar som påtalat hur nöjda ungdomarna är eftersom de inte längre behöver skämmas. Kontinuerlig användning av SmellWell håller både bakterierna och lukten borta, tillägger hon.

SmellWell säljs i välsorterade sportbutiker samt skobutiker och ett vanligt förekommande pris är 89 kronor. Smellwell har en livslängd på ungefär 3 månader.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.