Nästa artikel
På torsdag öppnar Forsbergs i Karlstad
NYHETER

På torsdag öppnar Forsbergs i Karlstad

Publicerad 29 november 2016 (uppdaterad 1 december 2016)
Även om den riktiga invigningen inte sker förrän den 3 februari då invigningsfesten hålls, smygöppnar Forsbergs fritidscenter redan på torsdag den 1/12 sin försäljning i Karlstad. Lokalen ligger i gamla mejeriområdet invid E18.

Forsbergs fritidscenter fortsätter att växa och rankar sig idag som Nordens största husbils- och husvagnsförsäljare. Sedan 2011 är deras huvudägare Inter Ikea Investments. Butiken i Karlstad blir den sjätte och Tor Hauge kommer att vara platschef och ha fem anställda varav två kommer att arbeta med service och tre med butik och försäljning.

– Det är en spännande utmaning då jag inte tidigare har någon erfarenhet av husbilar. Det har vad jag förstått funnits ett behov av såväl husbilsförsäljning och tillbehörsbutik. Därför satsar vi även på en välfylld butik och en utställningsyta för tält, markiser och möbler. Vi kommer även att utöka lokalerna så vi kan ha en större utställningshall. Det kännas tryggt att det är ett etablerat företag med Ikea bakom sig, säger Tor Hauge till Värmlands Folkblad.

Forsbergs nya butik kommer att sälja husbilar från Bürstner, Concorde, Hobby, Frankia och Niesmann Bischoff.

Här hittar du Forsbergs hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.