Nästa artikel
Avtal klart för ny ställplats i Nora
NYHETER

Avtal klart för ny ställplats i Nora

Publicerad 19 juni 2018
Nordic Camping & Resort fortsätter att satsa på Bergslagen. Sedan tidigare driver man Nora Camping och nyligen förvärvades Ånnaboda Fritidscenter utanför Örebro. Nu öppnar campingkedjan en ställplats för husbilar i centrala Nora.

Husbilsförsäljningen ökar stadigt och sedan flera år tillbaka säljs fler husbilar än husvagnar i Sverige. Nordic Camping & Resort möter husbilgästernas behov genom att satsa mer och mer på fina uppställningsplatser för husbilar. Nu har ett avtal tecknats med Nora kommun för en ny ställplats på Skojarbacken i Nora, ett stenkast från Norasjön och den omtalat vackra stadskärnan.

Vi finns redan i Nora genom vår camping och denna nya ställplats är ett sätt för oss att möta även våra husbilsgästers behov. Denna nya ställplats har ett fantastiskt bra läge i centrala Nora, säger Johan Söör, VD för Nordic Camping & Resort.

Håkan Ceder, turistchef för Nora kommun, gläds åt att detta innebär ännu fler boendemöjligheter i kommunen:

Vi är väldigt glada över det här samarbetet med Nordic Camping & Resort och hoppas på att många husbilsgäster tar chansen att besöka vår vackra stad redan till denna sommar, säger Håkan.

Ställplatsen öppnar den 9 juli och bokas genom incheckningsautomat direkt på plats.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.