Nästa artikel
Kabe säljer verksamhet till Holmgrens Bil
NYHETER

Kabe säljer verksamhet till Holmgrens Bil

Publicerad 4 december 2018 (uppdaterad 6 december 2018)
Kabe Försäljnings AB har enligt ett pressmeddelande överlåtit den rörelse som omfattar försäljning av husvagnar och husbilar till konsument till Holmgrens Bil.

Kabes dotterbolag Kabe Försäljnings AB har genom avtal överlåtit den rörelse som omfattar försäljning av husvagnar och husbilar till Holmgrens Bil i Småland AB. 

Överlåtensen kan ses som en omstrukturering i bolagsgruppen och i båda bolagen är Benny Holmgren styrelseledamot. Benny Holmgren är dessutom styrelseledamot i Kabe Group AB.

– Styrelsen har vid sin behandling av ärendet konstaterat att omfattningen av överlåtelsen liksom avtalet i övrigt är av den art och omfattning att något beslut ej erfordras av bolagsstämma i Kabe Group AB, står det i pressmeddelandet.

Överlåtelsen liksom de fortsatta kontakterna mellan bolagen har skett och sker enligt bolaget på marknadsmässiga villkor. Omsättningen i Holmgrens bil uppgår till 3,1 miljarder kronor och de har verksamhet i bland annat Nässjö, Vetlanda, Vimmerby, Jönköping, Västervik och Kalmar.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.