Nästa artikel
Atlas Rock – ny festival i Gävle med Alice Cooper
GÄSTRIKLAND

Atlas Rock – ny festival i Gävle med Alice Cooper

Publicerad 26 juli 2021
Är det hårdrock som gäller? Då ska du redan nu boka in den 4 juni 2022 då Alice Cooper intar scenen i Gävle. Biljetterna börjar säljas idag.

Atlas Rock är den nya festivalen vid Gasklockorna på Brynäs i Gävle. Lördagen den 4 juni 2022 är det dags för den första upplagan och på scen kommer Alice Cooper och en rad andra hårdrocksartister att stå.

Alice Cooper blir festivalens huvudattraktion. Sedan debuten 1969 har Alice Cooper blivit en av de stora legenderna inom rockmusiken och han ligger bakom klassiska hits som Schools Out, No More Mr. Nice Guy, Poison och Bed Of Nails. Alice Coopers betydelse inom hårdrock kan inte överskattas och än idag når han nya generationer av fans. Tidigare i år gav han ut sin senaste skiva Detroit Stories som är hans tjugoförsta soloalbum. Där visar han att han efter mer än 50 år som artist fortfarande är en relevant artist av högsta klass.

Gasklockorna är ett bekant festivalområde för många och det ligger ett stenkast från Gävle centrum med närhet till hotell, vandrarhem samt tåg och buss. Sedan 2016 arrangeras Gefle Metal Festival vid Gasklockorna men på Atlas Rock kommer fokus att ligga på mer traditionell hårdrock. Under dagen kommer sju band stå på scenen och det kommer att finnas ett brett utbud av mat och dryck.

Fler band kommer släppas efter sommaren.

Biljetter släpps måndag 26 juli 2021 10.00 på www.atlasrock.se

 

 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.