Bild
Nästa artikel
Caravan Salon i Düsseldorf

Caravan Salon i Düsseldorf

CS2015

Nu är det inte så lång tid innan det är dags för årets största mässa, Caravan Salon i Düsseldorf. Där kommer vi att få svar på alla våra frågor om prylar och fordon 2015.

Varför inte planera in en resa till Tyskland och samtidigt besöka Caravan Salon som pågår mellan den 30 augusti och 8 september 2014 i Düsseldorf?

Mässan är i år ännu större än tidigare, nu är utställningsytan hela 190 000 kvadratmeter! Ungefär 580 utställare kommer att tävla om din uppmärksamhet i de nio olika hallarna där det beräknas att 1900 olika fordon kommer att finnas till beskådan.

Men på en sådan här mässa är naturligtvis även alla tillbehör i fokus och du kommer knappast att bli besviken på utbudet. Vad som kommer att visas börjar så smått läcka ut så håll en koll på vår sajt där vi successivt lägger ut nyheterna! Att vi kommer at vara på plats behöver du inte oroa dig för.

Även om vi lägger ut mängder med res- och evenemangstips här så kommer du att hitta än mer på plats i Düsseldorf. Och just i år när Tyskland firar 25-årsjubileumet av Berlinmurens fall finns det kanske en extra stor anledning att åka till Caravan Salon.

Här finns ett reseförslag till Düsseldorf!

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.