Bild
Nästa artikel
Le Voyageur Liner 9.3 QD CAR

Le Voyageur Liner 9.3 QD CAR

CS2018

Den största klassen av husbilar brukar kallas Liner och det tar Le Voyageur fasta på när de tar med det i modellnamnet. Givetvis får det plats en liten bil längst bak!

De flesta känner igen de i Sverige populära bjässarna från Concorde och Morelo men det finns fler fabrikat på marknaden. Le Voyageur är en del av Pilotegruppen och denna modell är det maffigaste de skruvar ihop. Le Voyageur Liner 9.3 QD CAR heter skapelsen som är baserad på transportbilen Iveco Daily och har en motor med 180 dieselhästar. Totalvikten är 7 500 kilo och den lastar hela 1 500 kilo. En stor del av den vikten kan dock tas i anspråk av en liten bil som kan parkeras i ett garage som nås bakifrån via en nedfällbar ramp.

Liner 9.3 QD är 930 cm lång, 241 cm bred och 344 cm hög. Ståhöjden inne i bodelen är 207 cm och i standardutförande finns fyra sovplatser och lika många sittplatser.

Missa inte bildspelet på denna bjässe!
 
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.