Nästa artikel
2014: Ny generation Hymer B-klass
HYMER

2014: Ny generation Hymer B-klass

Publicerad 12 augusti 2013 (uppdaterad 12 augusti 2013)
På Elmiamässan i september kommer Hymer att premiärvisa sin nya B-klass med en rad uppdateringar samt åtta olika inredningsalternativ. Allt är inte officiellt ännu men vi ger dig ändå lite information att den är på gång.

Den nya generationen Hymer B-klass får ny karossutformning med en mjukare linjedragning. Hymer menar att de därigenom tillmötesgår många kunders önskemål om en modernare formgivning.

På utsidan märks även dubbla garagedörrar för enklare åtkomst av bagage, cyklar och annat.

Men även inredningen förnyas 2014. Nu är all belysning av LED-typ som både ger ett behagligt ljus och spar energi. Den tidigare fönsterkonstruktionen har ersatts av Seitz-S-7 ramfönster parat med en ny inredning som finns med åtta olika planlösningar. Smakprov på dessa har du till höger om den här texten. Dessutom kommer ett nytt mutimediasystem kallat SMS, smart multimedia system, som är tänkt att förenkla användandet och har anpassade inställningar av vilka högtalare som aktiveras för de olika funktionerna. Ett flertal olika yttre komponenter kan kopplas till systemet.

På säkerhetssidan är Hymer B-klass standardutrustad med ESP, ABS, förar- och passagerarairbag, traction plus, varselljus, ASR och hill holder.

Totalvikten anges till 3 500 kg eller mer beroende på version.

Pris tillkännages på Elmiamässan.

Ny inredning i Hymer B-klass 2014

Ny inredning i Hymer B-klass 2014

Ny inredning i Hymer B-klass 2014

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.