M&M Caravane i Bro utanför Stockholm är en av de återförsäljare som har mässa i helgen.

Nästa artikel
7 höstmässor med korv, fika – och nyheter
Nyheter

7 höstmässor med korv, fika – och nyheter

Publicerad 28 september 2023 (uppdaterad 29 september 2023)

M&M Caravane i Bro utanför Stockholm är en av de återförsäljare som har mässa i helgen.

Från Malmö i söder till Umeå i norr. Den här helgen pågår höstmässor över hela landet. Kolla om någon av dem finns i närheten av dig!

Helgen bjuder på hela sju mässor hos återförsäljare landet runt. Det finns en i närheten, nästan var du än bor.

Eller vad sägs om PR Husbilar i Sollebrunn, Hymer Center i Umeå, Husvagn-Svensson i Lidköping, Fritidscenter i Malmö och Falkenberg samt Husbilslandet i Kristinehamn (se mer om dessa i faktaruta nedan).

Vi ringde upp M&M Caravane i Bro utanför Stockholm för att höra vad de planerar till sin mässa. De har svenskt-slovenskt fokus och visar 2024:or från Kabe och Adria.

– Tittar man på Kabe så har de en helt ny design, ut- och invändigt, som är väldigt spännande och som togs emot väl på Elmia, säger säljchefen Jimmy Busch.

– På Adriasidan har vi flaggskeppet 890 Supersonic att visa upp och även halvintegrerat på både Fiat och Mercedes-chassi.

Under helgen finns också en rad erbjudanden, bland annat ett tillbehörspaket som den som köper ett fordon får till specialpris.

– Vi firar 30 år med Kabe och i med det har vi plockat ihop ett eget jubileumspaket. Det innebär att man får ett 165AH litiumbatteri, med en 2000W inverter och en 180W solpanel. Till jubileumspris. Det gäller på hela sortimentet, säger Jimmy Busch.

Det finns också en hel del begagnat inne, även om fokus mest är på nytt. Mässan inleds på fredag den 29 september, men den stora festen är på helgen.

– Passa på och titta när man flaggar för sista fina helgen innan hösten kommer på riktigt. Grillen kommer att brinna från lunchtid och resten av dagen. Passa på att mysa i solen och äta lite korv, säger Jimmy Busch.

Fler mässor i helgen

PR Husbilar i Sollebrunn – har erbjudanden på sina märken: Rapido, Itineo, Dreamer, Westfalia och Hobby och 15 procent på tillbehör under lördag och söndag. Dessutom serveras kaffe och äppelpaj.


Hymer Center Umeå – höstweekend lördag söndag med chans att kolla in nyheter från Hymer, Carado, Dethleffs, Bürstner och Eriba. 


Husvagn-Svensson i Lidköping – mässa på Kronocampingen med lotteri, tipspromenad och specialpris på campingen under torsdag–söndag, plus 15 procents rabatt på tillbehör. Visar husbilar från Vantourer, Chausson och Carthago och husvagnar från Caravelair.


Husbilslandet i Kristinehamn – Oktoberfest med kampanjpriser på begagnat och 35-årserbjudande på nya husbilar från under lördag–söndag. Tillbehörspaket där litiumpaket 150AH inkl 150W solcell med specialregulator samt 5 års nybilsgaranti i samarbete med Fragus ingår. Märken: CI, Knaus, Weinsberg, Tabbert, T@B, Morelo, Roller Team.

Fritidscenter i Malmö – Roadshow med premiärvisning av Kabes modellnyheter för 2024. Olika erbjudanden finns och självklart bjuds det på fika.

Fritidscenter i Falkenberg – Roadshow med premiärvisning av Kabe och Adrias modellnyheter för 2024. Olika erbjudanden finns och självklart bjuds det på fika.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.