Bild
Nästa artikel
Så här såg det ut i oktober
Så här såg det ut i oktober

Alde Service Center öppnar den 26:e

NYHETER

Med åtta anställda slår Aldes nya center i Färlöv upp portarna för vanliga kunder den 26 mars där det blir öppningserbjudanden samt förstås tårta för att fira det hela.

Alde Service Center ligger i direkt anslutning till Aldes huvudkontor och fabrik i Färlöv strax norr om Kristianstad och kommer att ha öppet på vardagar året runt.

Utöver den nya serviceverkstaden innehåller byggnaden utbildningslokaler, ytterligare en köldkammare, kundmottagning och butik med produkter från Alde och Truma. 

Syftet med den nya anläggningen är att utföra montering, service och reparation av Alde värmesystem och tillbehörsprodukter. Därutöver kommer man att kunna hjälpa till med Trumas produkter som air conditions, movers, koll av gasolutrustning och övrig kringutrustning. Som expertanläggning kommer de att kunna lösa allt som har med Alde och Truma att göra.

När det gäller garantiärenden ska kunderna dock i första hand vända sig till den återförsäljare där de köpte produkten.

Marknadschefen Stefan Lindström får ansvaret för den nya verksamheten.

Här är Aldes presentation av bygget!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.