Nästa artikel
Forsbergs Fritidscenter blir certifierad verkstad
NYHETER

Forsbergs Fritidscenter blir certifierad verkstad

Publicerad 2 mars 2019
Forsbergs Fritidscenter är medlem i HRF vilket innebär att de snart kommer att ansluta sig till den nya certifieringen "Certifierad Verkstad Husvagnar & Husbilar".

– Kraven på kvalitet och miljötänkande bland HRF:s medlemmar ökar från deras kunder, liksom tydliga villkor när det gäller exempelvis verkstadsarbeten. Det säger Tomas Haglund, ordförande i HRF. Därför har HRF själva tagit initiativet att ansluta sig till Certifierad Verkstad, detta för att HRFmedlemmar ska kunna ge sina kunder trygghet när det gäller valet av leverantör av deras husvagn eller husbil.

– Vi är också positiva till dialogen med Sveriges Fordonsverkstäders Förening (SFVF), som ju tidigare bidragit till framtagandet av ”Verkstadens reparationsvillkor”, och som också hjälper till med att kraven på vår bransch förtydligas, fortsätter Tomas Haglund.

HRF är den första av en rad olika aktörer som ”står i kö” för att få ansluta sig till ”Certifierad Verkstad”. Möjligheten för kunderna att göra affärer med seriösa företag, som exempelvis har externa kontroller, leder till ökad trygghet.

Forsbergs Fritidscenter skriver i ett pressmeddelande att de tycker att det är glädjande att bli certifierade då det leder till högre kvalitet, ökad trygghet och bättre miljö.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.