Bild
Nästa artikel
Legoland populärast igen

Legoland populärast igen

Danmark

För fjärde året i rad utser svenska barnfamiljer Legoland Billund till bästa temapark i Norden. I hård konkurrens med bland annat Astrid Lindgrens Värld och High Chaparal kniper Legoland förstaplatsen.

Det är besökarna på barnsemester.se som för fjärde året i rad har utsett Legoland Billund till bästa temapark i Norden.

– Jag tror att Legoland har vunnit fyra år i rad eftersom parken attraherar familjer med barn i olika åldrar. Här finns kittlande berg- och dalbanor för tonåringarna och duplolekplats för familjens minsta. Dessutom gör konceptet Legoland Billund Resort att det finns bra paketerbjudanden så att svenskar som reser lite längre kan kombinera flera dagar till en härlig Danmarkssemester, säger Jenny Forsberg på barnsemester.se.

Legoland öppnar för säsongen den 28 mars och alla som jobbar i parken är stolta över utmärkelsen.

– Vi är stolta över att vinna den prestigefulla titeln som bästa temapark i Norden för fjärde året i rad. 40 procent av våra besökare kommer från utlandet och en stor del av dem är våra svenska grannar. Vi ser fram emot att hälsa dem välkomna även sommaren 2015, säger Christian Woller, vd på Legoland.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.