Senast CMT-mässan var öppen, 2020, såg det ut så här på parkeringen.

Nästa artikel
Nu öppnar CMT-mässan i Stuttgart
Nyheter

Nu öppnar CMT-mässan i Stuttgart

Publicerad 2023-01-12 11:33 (uppdaterad 2023-02-09 13:28)

Senast CMT-mässan var öppen, 2020, såg det ut så här på parkeringen.

På lördag 14 januari slår CMT-mässan upp dörrarna i Stuttgart. Vi är på plats.

Nytt år, nya mässor! Äntligen är det dags igen. Först ut är CMT-mässan i Stuttgart som är en enorm semestermässa, men med en klar betoning på husbilar, husvagnar och tillbehör på 124.000 kvm.

Det är första gången på tre år CMT-mässan slår upp portarna efter att ha varit stängd på grund av pandemin. Under en dryg vecka, 14–22 januari, visas det allra senaste inom campingsemester: husbilar, husvagnar, tillbehör, destinationer.

Alla de stora märkena finns på plats: Knaus, Hymer, Kabe, Adria, Bürstner, Pilote, Dethleffs, Hymer, Rapido… Sammanlagt deltar 2 100 utställare i nio mässhallar, enligt mässans pressmeddelande, varav 411 hamnar under campingkategorin.

Självklart kommer Husbil & Husvagn att vara på plats och rapportera från mässan.

– CMT i Stuttgart är starten på året och det känns kul att mässan nu är tillbaka. Det brukar bli en hel del spännande nyheter därifrån. Det kommer du att märka den närmaste tiden i alla våra kanaler, säger Jimmie Öbom, chefredaktör Husbil & Husvagn.

Mejla gärna och berätta om det är något du är extra intresserad av:
redaktionen@husbilhusvagn.se

Chefredaktör Jimmie Öbom, webbredaktör Anki Sydegård oh redaktionschef Maria Andersson finns på plats på CMT i Stuttgart 2023.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.