Bild
Nästa artikel

Nu ska det slås världsrekord med husbilar

NYHETER

Den 12 augusti ska det slås världsrekord i den udda grenen konvojkörning med husbil! För att det italienska rekordet från 2003 ska knäckas behövs fler än 672 husbilar som ska samlas i Walldürn i Tyskland. Klart du ska vara med om du kan!

Till dig som befinner dig i Tyskland den 12 augusti kan det säkert bli ett spännande inslag i semesterfirandet att delta i detta världsrekord. 

Walldürn ligger mellan Würzburg och Frankfurt am Main där bundesstrasse 27 och 37 korsar varandra. GPS är  N49°34'32", E9°22'15". Förhandsanmälan krävs och görs på deras hemsida.

Det här meddelandet landade på vår Facebook-sida (vi har korrigerat deras google-översättning):


Hej till Sverige!

Vi vill köra den längsta RV-konvojen i världen i Walldürn i Tyskland. Det gällande rekordet som slogs i Italien är från 2003. Vi behöver mer än 672 husbilar att knäcka rekordet och komma med i Guinness rekordbok. Vi skulle bli mycket glada om även många svenskar deltog.

Arrangör av detta rekordförsök är Dieter Goldschmitt.

För mer information på hemsidan: www.Womo-Konvoi.de

Eller på Facebook:
https://www.facebook.com/groups/WoMo.Konvoi.Wallduern/

Många hälsningar

Thomas Müller
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.