Bild
Nästa artikel

Smögens Hafvsbad lanserar After Pier

BOHUSLÄN

Just den långa bryggan är för många synonymt med Smögen och du som besöker vackra Bohuslän i sommar ska naturligtvis ta chansen att njuta av underhållningen.

After Pier kommer att bjuda på lättsam och högklassig underhållning. Ett bra exempel på det är Emil och Zandra Ernebro som tillsammans med Karlstadstrubaduren Bosse Hesselheim underhåller de första gångerna. Alla tre är välkända i musikerkretsar. Emil som gitarrvirtuos, Zandra som sångerska och Bosse som skrev och framförde bland annat ”Sommar på Smögen” redan 1989, en låt som fortfarande är en mycket omtyckt lokal hit.

- After Pier kommer att pågå mellan 17.30 och 19.00 på utvalda kvällar från nu och under sommaren. De första datumen är 24-25 april och 1-2 maj, säger Jan Skoglund, vd på Smögens Hafvsbad och fortsätter, Vi tror det är en perfekt tid på förkvällen. De som jobbar hinner förhoppningsvis hit, de som ska äta middag hos oss får en skön musikstund före maten, och de som sedan ska fortsätta nån annanstans får en trevlig början på kvällen så håll både ögon och öron öppna inför nästa After Pier. Vi lovar en högtidsstund för alla musikälskare.


Ett exempel på vad Emil Ernebro kan åstakomma i musikväg ser du på videon här ovanför. Videon har dock inget i övrigt att göra med det beskrivna arrangemanget.

Var?

Sväng av E6:an strax norr om Munkedal. Kör mot Kungshamn.

GPS: N58°21'26", E11°13'16"

Camping

Smögens camping är säsongsöppen och ligger vackert i ett naturreservat medan Johannesviks camping är åretrunt-öppen. Båda ligger alldeles i närheten av Smögens hafvsbad.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.