Bild
Nästa artikel

Där är han, Robin Hood

Anders Witt egen blogg

Han tar från de rika...
Nu äntligen i Sherwoodskogen!
Ganska turistiskt, som vid alla sådana turistfällor där trakten vill exploatera det man har.
Men de har ändå en rätt fin anläggning med information och utställningar. En promenadstig genom skogen, där man särskilt vårdar de enorma gamla halvdöda ekar som nästan är från Robins och lady Marions tid.
Annars är vänstertrafiken fortfarande lite spännande. Inte minst i rondellerna, engelsmännen verkar ha minst lika många som hemma.
Lite kul med alla udda mått också.
Miles i stället för kilometer, yards i stället för meter. Höjden på en viadukt är i fot och tum. Det behövdes snabb huvudräkning...
På puben äter man yorkshirepudding, rostbiff och grönsaker. Och dricker öl. Kollar på fotboll eller snackar om något kungligt bröllop framöver.
I morgon fredag ser jag med spänning fram emot stora campingmässan i Peterborough.

Där är han, Robin Hood

Kommentarer

#1
Agneta Petermann
2011-04-15 09:21

Läser din blogg var dag, har kört bil på brittiska öarna dvs vanlig bil och rodellkörning är kul. Nu något annat, hur är det med gasol och kopplingen kan man bara fylla på flaskan eller hur funkar det. Om du är på en camping passar våra elsladdar så man får el i ekipaget. Ska bli kul höra något från campingmässan. Använder hustruns namn för jag kan tydligen inte använda mitt eget. Lasse

#2
Anders Witt
2011-04-16 12:10

Hej Lasse
Korta svar på dina frågor:
Gasolfyllning av svenska flaskor verkar inte så lätt, men jag ska forska vidare. Här verkar det bli vanligt med fasta tankar som fylls på i mackarnas lpg-pumpar.
På campingar har det hittills varit den blå Europakopplingen för el.
Hälsningar
Anders

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.