Bild
Nästa artikel

13 januari: ställplats med spa

Carola on the road
13 januari: ställplats med spa

I Ehrfart (Österrike) stannar vi vid Ehrfarhrs spa-camping direkt vid alptopparna och kabinbanan. Ställplatsavgiften är 9 euro exklsuive ström. Vi har problem med pannan och slut pa gasol sa natten blir kall: endast plus 8 grader i husbilen pa morgonen... Enda positiva med det är att strömförbrukningen blir lag - kostar bara knappa 2 euro vid utcheckningen.

Camingplatsen ligger i en backe men vi hittar en hyfsat plan plats. Intressant att se bestandet - förhallandevis gamla vagnar och husbilar, inte som hemma där arsmodellerna är av senare snitt.

 

Spa-anläggningen är suverän - här finns flera bastuvarianter och angbastu, marmorbänkar och pool med vattenfall och utomhusbad. Det kostar 15 euro extra per person och är onekligen värt pengarna!

Restaurangen pa anläggningen är ocksa trevlig. Äter nagon slags fläskstek och serveras ett utmärkt rödvin till - pa servitrisens rekommendation.

Kommentarer

#1
Leif Olsson
2011-01-17 22:34

Carola, du måste ha dåligt inflytande på värmeapparater. Jag har inte glömt Höör i våras.
Fast å andra sidan är du ju van.
Hoppas det löser sig och att du slipper fler kalla nätter.
Leif

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.