Bild
Nästa artikel

16 januari: På svensk mark igen

Carola on the road
16 januari: På svensk mark igen

Danmark passeras snabbt och färjan mellan helsingör-Helsingborg tar oss tillbak på svensk mark. det känns skönt att kunna prata svenska igen med personalen på macken. Och trevligt att glutta lite i tidningsståndet - kul att se nyheterna vi missat under vår tre veckor långa Europatour. Köper genast en svensk skvallertidning och tuggar i mig innehållet tillsammans med en torr kvällsmacka.

Kör sen vidare och stannar sent på Sveriges första Safeparking som ligger i Värnamo. Här ringer man på en telefon och pratar med vakten innan man blir insläppt genom de höga grindarna. Inne på området blir vi anvisade till en plan och grusad yta för husbilar. Serviehuset är kanonfräscht och här finns dusch, talett, kök, tv, godisautomat och dator att hyra in sig på. 120 kronor natten plus 50 kronor för el får man betala. Däremot råder fotoförbud inne på området så bilderna jag visar är rätt tråkiga.

Här slutar min blogg från denna resa. tack för att du har följt och läst! 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.