Bild
Nästa artikel
Redaktionsbloggen

Dags för en kopp kaffe

8 december 2013
Nyligen fick vi en ny kaffemaskin. Den kan konster som den gamla inte klarade av och gör att vi medarbetare trivs så mycket bättre. Det syns väl på hemsidan mina vänner?

För som du säkert märkt är även hemsidan ny och även den kan konster som den gamla inte kunde. Nu när det dessutom har gått ett par dagar sedan lanseringen har det blivit tid över att sätta sig ned och begrunda verket, se om vi verkligen lyft fram det vi vill.
Till kaffet njuter jag, förutom av tvenne ljus, av pepparkakor och lussebullar. Visserligen har jag lärt mig genom frågesportskapandet att de finns en dödlig dos av lussebullar, då saffran både är giftigt och själva poängen med lussebullen, men med tanke på den förhållandevis lilla dosen i varje bulle är jag inte man att sätta i mig tillräckligt många på så kort tid som krävs. Så jag mumsar på utan att bry mig vidare. Pepparkakorna sägs ju göra en snäll men jag har inte lust att bli menlös så där gäller det att begränsa sig.
Jag hoppas att du börjar känna dig hemtam med nya sidan redan nu, har lärt dig hitta i menyerna och utnyttjar bläddringsfunktionerna i de boxar som hanterar detta. Det man är van vid är ju så mycket enklare än det nya men det nya blir ju snabbt hemtamt det med.
En ny funktion är också relaterade artiklar där du får förslag på likartade artikar. Det visade sig att en av dessa funktioner kunde varit bättre, och det är evenemangsförslagen. Visserligen är förslagen på andra evenemang som sådana relevanta men datumen mina vänner. Vår tanke var inte att du för ett år sedan skulle ha åkt på något likartat, så vi kommer så småningom att göra något åt den funktionen så den blir ännu bättre.
Som oftast tiger hälsan still, ingen har öst elaka mail över mig så jag får utgå från att de flesta är hyggligt nöjda. Har du några synpunkter så hör av dig!
Ja, just det. Vår kaffemaskin är inte fullt så duktig som bilden antyder. Men skam den som ger sig. Vid nästa byte ska vi ha en som klarar uppgiften. Jag ska tjata på vår chefredaktör nu när jag vet att det går att få till det så bra. Det skulle annars passat bra som julklapp, eller hur?
Ha nu en trevlig början på julen som kryper allt närmre, kryp upp i fåtöljen och njut av tidningen eller sajten! Men ät inte för många lussebullar...