Bild
Nästa artikel
Redaktionsbloggen

Kunddag i Tumbo

9 mars 2013
Tumbo Husvagnar hade öppet hus i dag lördag och vi bjöds in för att visa vår tidning. Det blev en lördag med massor av besökare och många nya prenumeranter.

Äntligen känns det som att våren och säsongen är i antågande på allvar. Jag bjöds in till Tumbo Husvagnar utanför Eskilstuna som hade öppet hus och det kom massor av folk. Inga tecken på lågkonjunktur kunde anas och många som jag pratade med hade nyss köpt fritidsfordon eller var på gång att köpa.
I Tumbo bjöds det varmkorv, kaffe och tilltugg denna soliga lördag. Ute på den för ändamålet plogade åkern stod besökarnas bilar i två långa rader och gissningsvis kom ca 1000 personer. Den exakta siffran visar sig när antalet kvarvarande varmkorvar har räknats...

Jag hade själv fått ett eget bord där jag tecknade många nya prenumerationer. En mycket lyckad och rolig dag med många roliga samtal med gamla och nya läsare. Tack till alla som kom förbi i montern och även till Tumbo Husvagnar för ett lyckat öppet hus som fortsätter även under söndagen.

// Jimmie

Ps, Fler bilder kommer senare... ha en härlig helg allihop!

(På tal om konjunkturer och siffror så hade vi en läsarfråga här på hemsidan tidigare som visade att 19% av våra hemsidesbesökare ska köpa nytt 2013 och 13% ska köpa begagnat av de 349 som svarade.)