Bild
Nästa artikel

Lägesrapport från Italien

REDAKTIONSBLOGGEN
När ni läsare förbereder julklappar och plockar fram vinterkläderna sätter sig vår testchef Mikael Galvér på planet till Italien för att grilla och testa husbil.
Så här lockande ter sig grillplatsen i Italien
Så här lockande ter sig grillplatsen i Italien

Det är ljumma vindar som gäller även så här års i Italien och hade platsen varit Sverige kunde det mycket väl varit mitt i sommaren. Det är inte att undra på att många av dem som inte längre behöver tänka på det dagliga värvet tar husbilen till Sydeuropa vintertid för att känna på det Sydeuropeiska klimatet.

Redaktionen fick i varje fall ett mail från testchefen med några bilder som genast fick oss att fundera på en omfördelning av arbetsuppgifterna så att även vi kunde njuta av den ljumma kvällsluften, tända grillen och utnyttja den vildväxande rosmarinen. Men, men....

Han har till och med mage att skriva "Det är så underbart här så jag nästan går sönder." Om han menar den testade bilen eller vädret eller naturen framgick inte helt klart.

Vi får helt enkelt fortsätta att lägga sista handen på det kommande numret av tidningen, skriva på hemsidan och ta fram tjocka jackan när vi går ut i vintermörkret.

Testen får ni läsa i ett kommande nummer av tidningen.

Lägesrapport från Italien
Lägesrapport från Italien

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.