Bild
Nästa artikel
Redaktionsbloggen

Oj vilken uppgång!

10 januari 2013
Vår webb har ökat med 141 procent den senaste tiden och vi korkar upp en digital låtsaschampagne.

Godmorgon! Ingenstans får man respons och statistik så snabbt som på webben. Bilden med grafen föreställer besöksstatistiken på husbilhusvagn.se som ökat explosionsartat på sistone. Faktiskt med 141 procent! Det är tack vare vår webbredaktör Therese Andersson som gör ett alldeles enastående jobb med uppdateringar och nyhetsbrev! (Du har väl sett att du kan anmäla dig till vårt nyhetsbrev i spalten till höger?)

Själv har jag som sagt tagit mig friheten att lämna kontoret några dygn och följa tidningens testproffs Mikael Galvér för att kolla in ett par nya fritidsfordon. Vi räknar med att vara tillbaka på kontoret imorgon fredag och då sortera de sista bokstäverna till nummer 2.2013 som ska vara färdigt för tryck nästa vecka. Samtidigt flyger Micke (och Vesa Riihinen från vår finska systertidning Camper) till CMT i Stuttgart som är en jättelik rese- och semestermässa med en hel del fritidsfordon.

Så var det dags för frukost! Just nu är jag glad att Micke var uppmärksam även på min varukorg i livsmedelsbutiken i går kväll. Tack vare hans fråga "va skaru me vispgrädde till?" slipper jag dricka 3 dl ovispad grädde till frukost. Nu står en liknande förpackning yoghurt i kylen och väntar.
På återseende!
// Jimmie Öbom