Bild
Nästa artikel
Redaktionsbloggen

Skär torsdag, gul påsk och grön natur

18 april 2019
Det sägs att det ska bli härligt vårväder i mest hela landet under påskhelgen och visst passar det med en påskgul sol till den gula färgen som så väl förknippas med just påsken?

Det pirrar lite extra i magen så här när säsongens första skälvande minuter har anlänt. Samtidigt som vårvädret verkar komma med stormsteg kan det ju tilläggas och sådant ska man inte underskatta.

Runt om i landet skuttar påskharar runt och gömmer ägg, kycklingarna ser vilsna ut men vill inte vara sämre, kanske är de skrämda av alla påskkärringar som är på väg till Blåkulla. Nog är det väldigt många färger inblandade i påskfirandet, en skär torsdag, vita harar, gula kycklingar, gröna gräsmattor och så det blå med häxorna. Så visst är paletten härlig?

Dessutom öppnar campingarna och aktiviteterna har tagit rejäl fart i synnerhet i landets södra ände. Men ändå. Sommaren ligger framför oss med sol, bad och spännande upplevelser. Vi vet, jo så är det nog, att det blir varmare allteftersom och dessutom blir inte bara livet ljusare, även kvällarna får det härliga nordiska ljuset och beger vi oss norrut kan vi njuta av ljuset dygnet runt.

Visst vill vi väl alla passa på att njuta denna speciella helg?

Så er webbredaktör passar på att önska alla läsare en Riktigt Trevlig Påsk!